Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki en etkili isimlerinden olan ve tüm otoritelerin "ilk yarının en iyi 11"ine tereddütsüz aldığı Caner Erkin sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle spor gündeminin ilk sıralarında yer alıyor.

Özel hayatı ile ilgili haberler nedeniyle son zamanlarda sıkça bahsedilen Caner şimdi ise ara transfer dönemi nedeniyle revaçta. FENERBAHÇE'DE EN AZ PARAYI O KAZANIYOR Yılda 800 bin dolara oynayan Caner'in; yıllık en az 2.2 milyon euro kazanmak istediği kulaktan kulağa yayılırken, Yönetimin de bu oyuncunun hakkını vereceği konuşuluyor.

Egemen, Gökhan, hatta oynamadan para kazanan Yobo ve Kadlec'in aldığı rakamların 2.2 ile 2.5 milyon euro arasında değiştiğini bilen Caner'in gelirini bu orana yükseltmek istediği, başarılı sol kanat oyuncusu sezon sonuna kadar bekleyip sözleşme yenileme görüşmelerini mayıs ayında yapmayı planladığı belirtildi.

Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe Kulübü yöneticileri Caner'in kendisini iyi hissetmesi için görüşme yapma kararı aldı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın; kulübe çağırarak görüştüğü genç futbolcuya "Sen rahat ol. Sen böyle oynamaya devam et, hakkını mutlaka bizden alırsın. Senin imzanı sezon sonuna bırakmayacağım. Kafanı mukavele konusuna hiç takma. İkinci devre başlasın, seninle mukavele yenileyeceğiz ve senin performansın şartları belirleyecek" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Henüz resmi teklif almayan Caner'in de Fenerbahçe ile görüşmeden başka teklifleri değerlendirmeyeceği ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı kesinlikle düşünmediği ifade edildi. ud (ud)