TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.
Trabzonspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istiyor. Taraftarları tribünlere çekmek için bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yapan bordo-mavili yöneticiler, futbolculara da ödeme yaparak morallerini yükseltti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istediklerini belirterek, "Teknik heyet ve futbolcularımızın moralleri oldukça yüksek. Bizim de teknik heyetimize olan güvenimiz tam. Şu anda ligde bulunduğumuz konumdan daha iyi nokta da olmamız gerekiyor. Devre arasına kadar en yüksek puanı toplayıp devre arasında kadromuzu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz" dedi.
ONUR KALEYİ DEVRALIYOR
Trabzonspor’un Eskişehirspor ile oynayacağı maçta sakatlığı geçen Onur Recep Kıvrak, yeniden kaledeki yerini alacak. Legia Varşova ile oynanan maçta sakatlanan ve yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalan Onur’un tedavisi tamamlanırken, tecrübeli eldivenin antrenmanlardaki performansı da dikkat çekti. Bu sezon bordo mavili forma altında Avrupa’da yakaladıkları başarıyı lige yansıtmaları gerektiğine vurgu yapan Onur, "Eskişehirspor maçı bu anlamda bizim için kritik bir maç. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.
ALANZİNHO’DAN ANLAMLI ZİYARET
Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Arsin İlçesi’nde yaşayan distoni hastası Kenan Keskin’i evinde ziyaret etti. Brezilyalı oyuncuyu karşısında gören Trabzonspor taraftarı Kenan, bu anlamlı ziyaretten çok mutlu oldu. Alanzinho da Kenan’a imzaladığı formasını ile çeşitli hediyeler verdi.