ANTALYA Valisi Sebahattin Öztürk ve Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile birlikte eski ve yeni yöneticiler, işadamları, medya mensupları, taraftarlar, teknik heyet ve futbolcular, Bursa deplasmanında omuz omuza verdi.

Medical Park Antalyaspor'un Bursaspor deplasmanında bir ilk yaşandı. Vakıf Başkanı Ali Yılmaz'ın sponsorluğunu üstlendiği özel uçakta, Vali Öztürk ile Emniyet Müdürü Tonbul, eski ve yeni yöneticiler, işadamları, medya mensupları, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. Başkan Gültekin Gencer bu birlikteliği 'Büyük Dayanışma' diye nitelerken, özel uçakta Hüseyin Acarlıoğlu'dan Nuri Ülker'e, Salih Peker'den Emin Altıner'e, Tahsin Aksoy'dan Murat Süğlün ve Şefik Öz'e kadar birçok eski yönetici, Antalyaspor'a destek vermek için Bursa'ya gitti.

Uçak havalandıktan bir süre sonra tüm yolcular, alkış ve şarkılarla Antalyaspor'u destekleyen tezahüratta bulundu. Başkan Gencer, uçakta bulunan Vali Öztürk ve Emniyet Müdürü Tonbul'a Antalyaspor'un formasını hediye etti. Gencer, “Deplasmanlarda görmeyi arzu ettiğimiz bu kalabalık topluluk, Antalya'da kaybolmaya yüz tutmuş futbol heyecanı ile birlik ve beraberliği yeniden ayağa kaldıracaktır" dedi. (FOTOĞRAFLI)