BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdürüyor. Bursaspor’un yeni transferi Josue de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

JOSUE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Yeşil beyazlı ekip Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla devam etti. Bursaspor’un yeni transferi Josue de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman öncesi Josue’yi futbolcularla tanıştırdı.

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI GELMİYOR

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın yarın takımın Slovenya kampına geleceği belirtilmişti. Bölükbaşı’nın Bursa’daki işleri nedeniyle programında değişikliğe gidildiği ve kamp programını iptal ettiği öğrenildi.

KAMP SIKINTISI

Bu arada Bursaspor’un kamp programının organizasyon şirketinin sözleşme şartlarına uymaması nedeniyle değişebileceği ifade edildi. Organizasyon firmasının 12-22 Ağustos tarihleri arasında Slovenya’nın Bled kenti için rezervasyon yaptığı ancak 15-16 Ağustos için otelde yer olmadığını Bursaspor’a bildirdiği açıklandı. Bursaspor’un yaptığı sözleşmede ise hazırlık maçları için en fazla 50 dakikalık yol gidileceği yazdığı belirtilirken, Ptuj’da kalması durumunda hazırlık maçları için yaklaşık 200 kilometre yol gitmek zorunda kalacağı, Teknik Direktör Şenol Güneş’in de bu duruma tepki gösterdiği öğrenildi. Verona ile yarın oynanması gereken maçın iptal edildiği açıklanırken, maçın iddaa programından çıkartılması için de başvuruda bulunuldu. Yeşil beyazlıların ya Ptuj’da kalmaya devam edeceği ve burada hazırlık maçları ayarlanacağı, ya Avusturya’nın Seefeld bölgesine giderek yeni rakip bulacağı ya da Türkiye’ye dönerek Kartepe’de yeni bir kamp programı düzenleneceği ifade edildi. Bursasporlu yetkililerin sözleşme dışına çıkan organizasyon firmasıyla ilgili haklarını hukuksal yoldan arayacakları da açıklandı.