BURSA,()-BURSASPOR’un yeni başkanı Recep Bölükbaşı, devir teslim töreninin ardından basın mensuplarıyla ilk toplantısını toplantısını yaptı.
"Bundan sonra kulüpte başkan söyledi oldu” döneminin sona erdiğine dikkat çeken Bölükbaşı, "Basketbol Ligi’nde biz de olmak istiyoruz" diyerek şunları söyledi:
İLETİŞİM GELİŞECEK
"Yönetim kurulumuzda deneyimli arkadaşlarımız var. Bursaspor’da bundan sonra başkan söyledi, bu iş oldu dönemi bitmiştir. Her karar ortak görüşümüz sonrasında ortaya çıkacaktır. Sizlerin en büyük şikayeti ise iletişimsizlikti. Bundan sonra bu olmayacak. Bursaspor Kulübü, yönetimi, futbolcusu, taraftarı ve basını ile bir bütündür. Bu bütünlük tam olarak sağlandığında neler yapılacağını herkes görecektir."
SOMA VE BOSNA’YA YARDIM
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kendisini arayarak kutladığını belirten Bölükbaşı, "Genel kurulumuz öncesinde ülkemizi yasa boğan Soma olayı, ardından Bosna’da yağmur faciası yaşandı. Her iki yerde ölenlere rahmet diliyorum. Yönetim olarak Soma’ya, Bosna’ya nasıl bir yardım yapabiliriz onu tartışacağız" dedi.
BASKETBOL İSTİYORUM
Bursaspor’da ilk göreve geldiklerinde kulübün sadece 3 branşı olduğuna dikkat çeken yeni Başkan Recep Bölükbaşı, "Benim gayretlerimle branş sayımız bugün 13’e çıktı. Beko Basketbol Ligi’nde bizim olmamamız çok acı. Basketbol Şubesi açmayı düşünüyoruz. Bu konuda bizi yönlendirecek olan insanlardan yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Bölükbaşı, Bursaspor Vakıfı’na işlerlik kazandırmayı, Keles Kocayayla’da kamp merkezi yapmak istediklerini ve Özlüce’de bir ARGE birimi kurmak istediklerini sözlerine ekledi.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF