BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını Slovenya Ptuj’da sürdürüyor. Yeşil beyazlılar Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas-pres ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmanda Ethem ve Taiwo’nun girdiği ikili mücadele sonrası ise ortam kısa süreli gerildi. İki futbolcu arasında itişme ve tartışma yaşanırken, futbolcuları takım arkadaşları sakinleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş de futbolcularının yanına giderek uyardı.

KAMP YERİ DEĞİŞMEYEBİLİR

Bursaspor Kulübü’nden ilk yapılan açıklamada Slovenya kampının Ptuj ve Bled’te iki etap halinde gerçekleştirileceği belirtilmişti. Organizasyon yapan firmanın son anda ikinci etabın yapılacağı Bled’teki Hotel Golf Bled’te 15-16 Temmuz tarihlerinde yer olmadığını söylemesi üzerine programda değişikliğe gidildi. Teknik Direktör Şenol Güneş son dakika gelişmesine tepki gösterirken, takımın kamp sonuna kadar burada kalabileceği ve hazırlık maçlarına bu bölgeden gidebileceği ifade edildi. Bu akşam yapılacak toplantı sonrasında kamp programının netleşeceği ifade edildi.

AYDIN’IN İZNİ DEVAM EDİYOR

Dayısının vefatının ardından annesi rahatsızlanan ve kulüpten özel izin alarak Slovenya kampına gitmeyen Aydın Karabulut kampın 5'inci günü olmasına rağmen henüz kampa katılmadı. Aydın’ın izninin devam ettiği belirtilirken konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapılmaması ise dikkat çekti. 

BRIAND EŞİNİ İKNA EDECEK

Bursaspor’un her konuda anlaşma sağladığı Lyon’un golcü oyuncusu Jimmy Briand’ın birkaç gün içinde imzayı atarak kampa katılması bekleniyor. Briand’ın eşini Bursa’ya gelme konusunda ikna etmeye çalıştığı ve kendisinden bu konuda haber beklendiği ifade edildi.

DIAKHATE TRANSFERİ ASKIDA

Yeşil beyazlılar geçen sezonun ikinci yarısını Kayseri Erciyesspor’da geçiren Diakhate ile ön protokol imzaladı. Renato Civelli’nin menajerinden haber bekleyen yeşil beyazlılar, Arjantinli futbolcunun transferinin gerçekleşmesi durumunda Pape Diakhate ile sözleşme imzalayacak. Ancak Civelli ile ilgili herhangi bir gelişmenin olmadığı, Diakhate'nin de kulübü Granada ile tek taraflı olarak sözleşmesinin fesih hakkını kullanmak için FIFA'ya başvurduğu ve bu sürecin devam ettiği öğrenildi. 

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI KAMPA GELİYOR

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın çarşamba günü Slovenya kampına geleceği ifade edildi. Yeşil beyazlıların Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Josue’nin de yarın kampa katılacağı belirtildi.

FOTOĞRAF