SPOR Toto Süper Lig’de Galatasaray karşısında 6-0'lık mağlubiyetle ağır darbe alan Bursaspor, lig mücadelesine yarın Atatürk Stadı’nda Medical Park Antalyaspor’u konuk edecek. Hafta arası Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5'inci hafta maçında Sivasspor'u yenerek bozulan moralini düzelten yeşil beyazlıların hedefi 3 puan alarak yeni bir galibiyet ve yenilmemezlik serisi yakalayabilmek.
BURSA’DA 19’NCU MAÇ
Bursaspor sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmada rakibini 2-1 yenmişti. İki takım arasında bugüne kadar Bursa’da oynanan 19 maçta yeşil beyazlılar rakiplerini 9 kez yenerken, 6 maç berabere bitti, 3 karşılaşmayı ise kaybetti. Bursaspor rakibine 27 gol atatürken, kalesinde ise 18 gol gördü.
FERHAT’IN CEZASI BİTTİ
Bursaspor'da Eskişehirspor Kupa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan ve cezası sona eren Ferhat Kiraz Daum’un şans vermesi halinde MedicalPark Antalyaspor maçında sahadaki yerini alacak. Ayrıca yeşil beyazlılarda sarı kart cezalısı olan Şamil Çinaz forma giyemeyecek.
YANKAYA YÖNETECEK
Yarın saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Bursaspor-Medical Park Antalyaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Mehmlet Şahan Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Mehmet Metin. Özgür Yankaya bu sezon Spor Toto Süper Lig’inde Bursaspor’un maçında ilk kez görev yapacak. (CE/AÖ)