BURSASPOR teknik direktör Christoph Daum, göreve başladığından beri 4 futbolcusuna 10 maçta 90 dakika forma şansı verdi. Yeşil beyazlı takımda kaleci Frey, Civelli, Taiwo ve Batalla, Alman çalıştırıcının vazgeçilmezleri oldu.
Yeşil beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 10 haftalık periyodunda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Christoph Daum, 10 haftada 20 ayrı futbolcuya farklı sürelerde şans verirken, 4 isimden ise bu zaman içinde vazgeçmedi. Alman çalıştırıcı, kaleci Sebastien Frey, savunma oyuncuları Civelli, Taiwo ve Arjantinli orta saha oyuncusu Batalla'yı 10 maçta da 90'ar dakika sahada tuttu.
Ligde 900 dakika forma giyen 4 yabancı futbolcuyu, 750 dakikayla orta saha oyuncusu Şamil takip etti. 10 maçta farklı sürelerde görev alan Ferhat Kiraz ise 536 dakika forma giydi.
PİNTO VE SESTAK KAYIP
Yeşil beyazlı ekipte yabancı sınırlamasına takılan Sebastian Pinto ile Sestak ise gözden düştü. En son Beşiktaş karşılaşmasında forma giyen Pinto, bu sezon 4 maçta toplam 342 dakika forma giyerken en son Akhisar Belediyespor maçında oynayan Sestak ise sadece 3 maçta 142 dakika sahada kalabildi. EK(CE/AÖ)