– BURSASPOR’un 2 yeni transferi Oğuzhan ve Ethem, yeşil beyazlı taraftarın önüne çıkmak için heyecanlandıklarını söyledi.
Bursaspor’un yeni transferleri Oğuzhan ve Ethem, Bursaspor TV’ye açıklamalarda bulundu. Bursaspor’da çok iyi karşılandığını ve en kısa sürede forma giymek için sabırsızlandığını ifade eden Oğuzhan, "Taraftarın önüne çıkmayı bekliyorum. Buraya gelmeden önce kimseyi tanımıyordum ama beni çok iyi karşıladılar. Bu benim için çok önemliydi. İnşallah forma şansı bulurum. Taraftarımızı sevindirmek için elimden geleni yapacağım. Beni beklesinler" dedi.
ETHEM: "HEYECAN VERİCİ"
Bursaspor’un Kartalspor’dan transfer ettiği genç savunma oyuncusu Ethem ise şöyle konuştu:
"Kartalspor’da antrenman yapıyorduk ama buradakiyle bir tutulmaz. Burada inanılmaz tempo var. Tempomu yakaladıktan sonra daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Bursaspor’un büyüklüğünü tartışmaya bile gerek yok. Takım aile ortamı gibi. Şu ana kadar çok memnunum. Yeni geldim ama bunu hiç hissetmedim. Burada çok mutluyum. Serdar, İbrahim ve Civelli’nin arkasındayım. Onların söylediklerine uymaya çalışıyorum. Onların bilgilerinden faydalanacağım. Formayı hemen almak istiyorum. Çalışarak herşeyin kazanılabileceğine inanıyorum. Onlar benden daha tecrübeli ve bilgilerine başvuruyorum. Bursaspor taraftarı Türkiye’nin en iyi taraftarı. Bugüne kadar televizyondan hayranlıkla izliyordum. Onların önünde oynamak heyecan verici olmalı. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum."

EK(CE/AÖ)