YENİ sezon hazırlıkları için bugün öğle saatlerinde Kocaeli Kartepe'ye giden Bursaspor'u Özlüce Tesisleri’nden Başkan Recep Bölükbaşı ve Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen yolcu etti.
Bursaspor’un kamp kadrosuna 31 futbolcu alındı. Yeşil beyazlı futbolcular, daha sonra gittikleri Kartepe'de kalacakları otele yerleşti. Bursaspor, bugün saat 18.30’da yapacağı antrenmanla kamptaki ilk çalışmasını yapacağı bildirildi.
SERDAR AZİZ: "KAMPLAR ÖNEMLİ"
Yeşil beyazlıl takımın kaptanlarından Serdar Aziz Kartepe’ye kafilenin hareketinden önce, "Umarım iyi bir kamp dönemi geçiririz. Bu tür sezon başı kampları futbolcular için çok önemli. Avrupa ligi maçımıza az bir süre kaldı. Bu kısa süreli kamp dönemini iyi geçirmek istiyoruz. Umarın sakatlıksız bir kamp dönemi geçirip maçımıza çıkarız" dedi.
BÖLÜKBAŞI: "AVRUPA KUPALARINA KATILMA GELENEĞİNİ  SÜRDÜRÜYORUZ"
Takımını Kartepe'ye uğurlayan Başkan Recep Bölükbaşı, iyi kamp dönemi geçirmelerini temenni etti. Recep Bölükbaşı, şunları söyledi:
"Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımımız 2'nci etap çalışmalarına Kartepe'de yapacak. Kampın ardından Avrupa Ligi maçına çıkacağız. Bursa'da yapılan antrenmanlarda çok iyi çalıştılar. İyi bir teknik ekibimiz var. Şu an kulübümüzde her şey çok güzel, yüzler gülüyor. İnşallah daha da iyi olacak. Bugün CAS’dan resmi açıklama gelmedi. Fakat çıkan haberler, kararın onandığı doğrultusunda. Eskişehirspor ve Sivasspor takımları için üzüldüm. Ama CAS, UEFA'nın vermiş olduğu kararı onadı ve Avrupa kupalarına biz katılacağız. Bursaspor, olarak ülkemizi en iyi şekilde Avrupa kupalarında temsil edeceğiz. Avrupa kupalarına katılma geleneğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl şansın da yanımızda olmasını umuşyoruz. İyi bir kadromuz var. İnşallah bu hazırlık dönemi de iyi geçer Avrupa maçlarına ve Süper lig maçlarına en iyi şekilde hazırlanır, taraflarımıza başarılı bir Bursaspor izletiriz. Geçmiş dönemde taraftarlar arasında bir bölünme vardı. Fakat şu an güzel bir hava hakim, her kesimden birlik beraberlik mesajları geliyor. Bu birlik beraberlik mesajları futbolcularımıza da olumlu şekilde yansıyor. Bu birlik beraberlik sezon sonunda başarı olarak yansıyacak."

FOTOĞRAFLI