– BURSASPOR’un başarılı futbolcusu Taye Taiwo ikinci yarı için iyi hazırlandıklarını söyledi. Taiwo, "Takım olarak davranırsak sıkıntı yaşamayız" dedi.
Bursasporlu Taiwo Antalya kampında Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Aralardan sonra futbola geri dönmenin zor olabildiğini söyleyerek sözlerine başlayan tecrübeli futbolcu, "İlk başta biraz futbola geri gelmek zor olabiliyor bu tarz aralardan sonra. Böyle bir kampta ve havada bir araya gelmek çok güzel. Takım arakdaşlarımı özlemiştim. En iyi şekilde ikinci yarıya hazır olmak istiyoruz" diye konuştu.
"FERNANDAO BİZE YARDIMCI OLABİLİR"
Takımın yeni transferi Fernandao’nun eksikleri büyük ölçüde gidereceğini söyleyen Taiwo, "Fernandao transferi ilk yarıdaki eksikler konusunda bize yardımcı olabilir. Önde topu tutacak, topu saklayacak ve bizim öne çıkmamızı sağlayacak arkadaşın eksikliğini hissettik. Kazım bunu denedi ama kanatta oynaması gerekti ve zor oldu. Sestak da denedi. Ama şimdi Fernandao gibi oyuncumuz var. Eminim bu bize ilk yarıda eksik olduğumuz şeyleri verecektir" diye konuştu.
“KOLAY MAÇ YOK”
"Artık kolay maç yok" diyen Taiwo sözlerini şöyle sürdürdü:
"Karşımızda kim olursa olsun, kupada ve ligde zor geçeceğini biliyoruz. Zorlu ritme ayak uydurabilmek adına bu kamptayız. Eğer bir takım olarak davranıp teknik direktörümüzün istediklerini yerine getirirsek ikinci yarı sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum."
"ÖNGÖRMEK ZOR"
"Bursaspor senin için son durak mı?" sorusuna ise Taiwo, "Şu anda öngörmek çok zor ama neler olup biteceğini göreceğiz" yanıtını verdi.