BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, pazartesi gecisi 3-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirirken, "Taraftar beni ateşliyor" dedi. 
Kayseri Erciyesspor maçında çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Şamil, "Kendi taraftarımızın önünde, bizi haftalarca müthiş destekleyen taraftarımızın önünde, ligin ilk yarısında kendi evimizdeki son maçımızda galibiyetle ayrılmak istiyorduk ve bunu da başardık. Çok mutluyuz. Herkesi tebrik ediyorum, özellikle de 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarımızı" diye konuştu. Adaptasyon sürecini atlattığını ifade eden Şamil, sözlerini şöyle sürdürdü:
"KARŞILIĞINI VERMEK İSTİYORUM"
"Yeni transfer oldum. Adaptasyon süreci oluyor. Bunları atlattık. Taraftarın desteği de beni ateşliyor. Onların gösterdiği sevgi ve desteğin karşılığını sahada en iyi şekilde vermek istiyorum. İnşallah böyle devam ederiz. Bunlar güzel şeyler."
"3 PUANLA BİTİRMEK İSTİYORUZ"
İlk yarının son maçında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Şamil, "İlk yarıyı 3 puanla bitirmek istiyoruz. Kısa bir ara dönemi var. Orada toparlanıp ikinci yarıya çok iyi çıkmak istiyoruz" dedi.