BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Pazar günü Konya'da zor bir deplasman maçımız var" diyerek sözlerine başlayan Şamil, "2 hafta üst üste galip geldik. Bu özgüvenle, iyi çalışmalarımızla gideceğiz. 3 puan alıp geleceğiz. Galibiyetler alınca takımın morali de yerine geliyor. Yeni teknik direktörümüzle yeni bir oyun stili geldi. Buna takımın alışma sürecij oldu. Maç geçtikçe daha da oturuyoruz. İnşallah böyle pozitif devam edeceğiz" dedi.
"TAKIMIN MENFAATİ İÇİN MÜCADELE ETMEK BENİM İŞİM"
Takım menfaati için mücadele ettiğini ifade eden Şamil, "Profesyonel futbolcuyum. İşim Bursaspor menfaati için mücadele etmek. Teknik direktörümüzün verdiği belirli taktik disiplini yerine getirmeye çalışıyorum. Hocam bana defansın önünde, takıma güven verip sağlam tutmamı istiyor. Disiplinli ve az hatalı oynamamı istiyor. Ben de elimden geldiğince bunları yapıyorum. Her oyuncu ofansif oynamak ister ama takıma iyi gelen şey benim yaptığımdır. Daum'un verdiği görev de budur. Ofansif orta sahamız var. Ben de buradan ofansa yönelik oynarsam arka dörtlü yalnız kalır. Kendi menfaatlerimizi geri çekip takıma fyadalı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
"ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"
"Maçta tepkiler olunca moralini bozuyor mu?" sorusuna Şamil, "Tepkiler oluyor. Ben çıkar elimden geleni yaparım. Takımım için mücadelemi veririm. Sonra da değerlendirecek kişiler değerlendirsin" yanıtını verdi.