BURSASPOR'un tecrübeli kaptanı İbrahim Öztürk ve yeni transferi Samuel Holmen bugün Altıparmak Bursastore mağazasında taraftarlarla buluştu, forma imzalarken hatıra fotoğrafı da çektirdi. 
İBRAHİM: LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Bursaspor'un kaptanı İbrahim, imza gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ve lige iyi başlamak istediklerini belirten İbrahim, şunları söyledi:
"Hazırlıklar devam ediyor. Tesislerimizde çalışıyoruz. Sabah ve akşam çift antrenman yapıyoruz. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu hafta 3 hazırlık maçımız var. Bunları da taktiksel olarak iyi geçtiğimiz sürece Galatasaray maçına hazır şekilde çıkmak istiyoruz. İlk maçlar önemlidir. İyi başlamak istiyoruz. Bu durumu herkes biliyor ve iyi çalışıyoruz. Maç günü yaptığımız şeyler önemli. Onun provasını yapıyoruz. Maça çıktığımız zaman herşeyimizi ortaya koyacağız. Camia olarak, takım olarak yüzümüzün gülerek sezona başlamak istiyoruz." 
HOLMEN:"LİGE HAZIR OLACAĞIZ"
Bursaspor'un yeni transferi Holmen ise kampın devam ettiğini ve çalışmaların çok iyi geçtiğini belirtti, "Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. 3 tane önemli hazırlık maçı oynayacağız. Bunlarla beraber lige hazır olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI