BURSASPOR kalecisi Harun Tekin, Bursaspor TV'de, "Geçtiğimiz yıl olumsuz şeyler oldu. Onları tatilde kafamızdan attık. Avrupa'da gruplara kalmak istiyoruz" dedi.
"TECRÜBE KAZANDIM"
Sorumluluklarının bilincinde olduğu için çok iyi çalıştığını, heyecanlı olduğunu, bu yıl Bursaspor'da 4'üncü sezonunu geçirdiğini vurgulayan Harun, şöyle devam ettti:
"Geldiğim günden beri birinci kaleci olmak için çalıştım. Kendimi daha da geliştirmem gerektiğini biliyorum. İnşallah formayı sonuna kadar götürmek istiyorum. İlk geldiğimde çok gençtim. Birinci kaleci olmak için çaba sarfediyordum. Tecrübe kazandım. Maç oynadıkça daha da tecrübe kazanacağımı düşünüyorum. Çok önemli kalecilerle çalıştım. İnşallah formayı alırım." 
"BİZİM İÇİN AVANTAJ"
Yeni teknik direktör Şenol Güneş'in kendisi için önemli olduğunu belirten Harun, "Bizim için büyük bir avantaj. Onun tecrübelerinden de yararlanacağız. Bizim için çok iyi olacağını düşünüyorum. Bize çok da yardımcı oluyor. Genç arkadaşlarımız için de çok büyük bir avantaj" diye konuştu. Bu yılın farklı olacağını dile getiren Harun, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"BU YIL FARKLI OLACAK"
"Yaklaşık 2 hafta sonra maç oynayacağız. Tempo artıyor. Sezon başı bizim için çok önemli. İyi çalışırsak güzel bir sezon bizi bekliyor. Herkes çok istekli. Bu yıl çok güzel olacağını düşünüyorum. Herkes çok mutlu ve istekli. Yeni bir başlangıç. Avrupa'ya gidecek olmamız da bizim için çok iyi oldu. Bu yıl çok farklı olacağını düşünüyorum. Avrupa'yı beklemiyorduk. 4 yıl üst üste alışmıştık ve bu yıl çok üzülmüştük. Bu yıl bu şekilde gitmemiz çok büyük şans oldu. Gruplara kalmak istiyoruz. Artık Avrupa'da tecrübe kazandığımızı düşünüyorum. Rakiplerimizi hafife almamalıyız. Geçtiğimiz sezonlara bakarak ders çıkarmalıyız. Ciddi olursak ilk turu geçeriz."