BURSASPOR Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlı futbolcular, galibiyet için gittikleri Akhisar Belediyespor deplasmanından mağlubiyetle dönmenin üzüntüsünü yaşıyor.  
BEKİR: "BERABERLİĞİ BİLE KABUL ETMEYECEKKEN"
Bursasporlu Bekir, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Bekir, "3 puan için gitmiştik. Beraberliği bile kabul etmeyecekken mağlubiyetle döndük. Gol pozisyonları bulduk, güzel bir maç oldu. Gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik galip gelirdik. Risk de almıştık. İkinci yarı olumlu geçtiğini düşünüyorum ama 3 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz" dedi. 
Kendi performansıyla ilgili değerlendirmede bulunmayan Bekir, "Takımda sence ne eksikti?" sorusuna ise, "Onlara gereken kişiler mutlaka karar verirler" cevabını verdi. 
SERCAN YILDIRIM: "GALİBİYETİ ÇOK İSTEDİM"
Bursasporlu Sercan Yıldırım, Akhisar Belediyespor maçında galibiyeti çok istediğini ve çabaladığını belirtti. Sosyal paylaşım sitesi üzerindeki hesabından açıklama yapan Sercan, "Galibiyeti çok istedim ve çabaladım. Maalesef şanssızdım.Taraftarlarımıza muhteşem destekleri için teşekkür ederim. İnadına Bursaspor" ifadelerini kullandı. 
ŞAMİL: "SORUMLUSU BİZİZ"
Mağlubiyetin sorumlusu olarak kendilerini gösteren Şamil ise şunları söyledi:
"Maça baktığımızda yenilginin tek sorumlusu biziz. Deplasmanda bu kadar çok pozisyona girip değerlendiremezseniz sonuç böyle oluyor. Çaykur Rizespor maçı galibiyetinden sonra bir seri yakalamak istiyorduk, fakat bu fırsatı değerlendiremedik. Üst sıralara doğru puanlar çok yakın bizde maçı kazanıp üst sıralara çıkmak istiyorduk fakat burada bir kaza geçirdik bunu başaramadık."
BATUHAN: "SON VURUŞLARDA BECERİKSİZDİK"
Bursaspor'un genç futbolcusu Batuhan ise Akhisar Belediyespor maçıla ilgili şöyle konuştu:
"Galibiyet için gitmiştik fakat mağlup olduk. Pozisyonlara girdik ama son vuruşlarda beceriksizdik. Pozisyonlardan faydalanabilirdik. Çok gol kaçırdık. Akhisar Belediyespor'un 2'nci yarıya başlarken bir pozisyonu vardı ondan yararlanamadılar. Diğer kalan zamanda oyunda biz üstündük diye konuştu. "

EK(FK/AÖ) FOTOĞRAF