Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Samsun’da Ortaokullar Türkiye Futbol şampiyonu olan pilot okul Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu'nun futbolcularıyla Özlüce Tesisleri’nde öğle yemeğinde bir araya geldi.
Yanında yönetim kurulu üyeleri de bulunan Başkan Recep Bölükbaşı, öğrencilerle ve antrenörlerini elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Bölükbaşı, "Hepinizi elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu ilk kupamız. Sizden sonra ağabeyleriniz U-17 takımımız şampiyon oldu. Küçük yaşlardan itibaren sırasıyla en büyük kupayı kaldırmaya kadar çalışmaya devam etmenizi istiyorum" dedi.
TÜRK METAL’DEN ZİYARET
Türk Metal Sandikası Bursa Şubeleri Başkanları ve üyeleri, Bursaspor Yönetim Kurulunu Özlüce Tesislerimizde ziyaret etti. Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz, yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Başkan Recep Bölükbaşı, ziyarette Bursa’nın 3 milyonluk nüfusu, 11 Sanayi Bölgesi ile çok çabuk gelişen, ülkenin en önemli ihracat yapan kentlerinin başında geldiğini vurguladı.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF