BURSASPOR'un Stuttgart takımıyla 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu Tunay Torun için devreye girdiği bildirildi.
Alman gazeteleri, teknik direktör Christoph Daum'un transfer için bizzat görüşme yaptığı belirtildi. Haberlerde Alman takımının Güney Afrika'da yapacağı devre arası kampına Tunay'ı almayacağı, geçen sezon Herta Berlin'den bedelsiz transfer olan Tunay'ın sık sakatlanması nedeniyle verimsiz olduğuna karar verdiği belirtildi. Tunay ile Bursaspor'un yanı sıra Bundesliga 2'nci Lig takımı St.Pauli'nin de ilgilendiği ileri sürüldü. 500 bin Euro bonservis bedeli belirlenen Tunay, takımından da yıllık 500 bin euro aldığı bildirildi.
KİMDİR
Stuttgart'ta forma giyen 23 yaşındaki Tunay, Türk milli takımlarında U-15, U-16, U-17, U-18, U-19, ümit milli ve A milli takımda olmak üzere toplam 57 kez ay yıldızlı formayı giydi. Tunay, 21 kez ağları havalandırmayı başardı. Sağ ve solaçık oynamasının yanı sıra forvet arkasında da oynayabilen Tunay, hızlı ve çevik bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Attığı paslarda başarılı olan Tunay, teknik kapasitesiyle ön plana çıkıyor. EK(CE/AÖ)