BURSASPOR, Fenerbahçeli Holmen ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşırken listede bulunan diğer isimlerle de görüşmelere devam etti.
CIVELLI AYRILIYOR
Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Renato Civelli'nin takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Le10Sport'un haberine göre Ligue1 ekiplerinden RC Lens, Civelli ile prensip anlaşmasına vardı. Fakat yaşanan maddi kriz nedeniyle ligde oynayıp oynamayacağı kesinleşmeyen Fransız ekibinin bu sorunu çözdükten sonra Civelli'ye imza attıracağı belirtildi. Civelli'nin menajerinin yeşil beyazlı kulübü arayarak futbolcuya teklifler olduğunu söylediği ancak henüz resmi bir teklifin yapılmadığı ifade edildi. 
CIVELLI YERİNE DIAKHATE
Teknik direktör Şenol Güneş'in takımdan gönderilmesini istediği Civelli'nin yerine ise geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen Pape Diakhate'yi düşündrüğü öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün Bursa'ya getirdiği ve her konuda anlaştığı Diakhate'nin Civelli'nin gitmesi halinde hemen imzayı atacağı belirtildi.
EMRE VE TURGUT GÜNDEMDE
Öte yandan transferde hız kesmeyen yeşil beyazlıların Trabzonsporlu Turgut Doğan Şahin ve Emre Güral’la temasa geçtiği belirtildi. Trabzonspor teknik direktörü Vahit Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Turgut Doğan Şahin ve Emre Güral için görüşme yapıldığı bildirildi.