– BURSASPOR’da devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN BİZZAT İLGİLENİYOR
Fernandao ve Oğuzhan’ı kadrosuna katan yeşil beyazlılarda teknik direktör Christoph Daum’un listesinde bulunan futbolcularla görüşmeler sürüyor. Başkan Erkan Körüstan transfer çalışmalarını Sportif Direktör Barış Güçlü ile birlikte bizzat yürütüyor.
ÖZER VE FRIBERG İDDİASI
Bursaspor’da, Kasımpaşaspor’la yollarını ayırmaya hazırlanan Özer Hurmacı’nın gündemde olduğu ileri sürüldü. Bu sezon mavi beyazlı kulüpte bir takım sorunlar yaşayan ve fazla şans bulamayan tecrübeli futbolcu için Başkan Körüstan’ın menajerler aracılığıyla bilgi toplattığı bildirildi. İsveçli futbolcu Erik Friberg’in de listede yer alan isimler arasında olduğu iddia edildi.
HAKAN VE GÖKHAN GÜNDEMDE
Kadro derinliği yaratmak isteyen Bursaspor’da Bolusporlu solbek Hakan Arslan ve Altınordu forması giyen golcü Gökhan Karadeniz’in de gündeme alındığı ifade edildi. İki futbolcu için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
KAMP BAŞLIYOR
Öte yandan Bursaspor’da devre arası hazırlık çalışmaları yarın Antalya’da başlıyor. Yeşil beyazlılar Antalya Sueno Golf Hotel’de toplanarak kampa girecek. 7-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampta yeşil beyazlılar 10 Ocak’ta Hollanda’nın RKC Waalwijk takımıyla hazırlık maçı yapacak. EK(CE/AÖ)