BURSASPOR, cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Ferhat Kiraz ve Renato Caja takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptılar. Üç oyuncuların durumunun cuma günü yapılacak çalışmadan sonra netleşeceği bildirildi.
GENÇLER ANTRENMANDA
A-2, Ümit Milli ve U-19 Milli Takımlarında bulunan futbolcular nedeniyle oyuncu sıkıntısı çeken Bursaspor’da imdada yine gençler yetişti. Alt yapı takımlarından Mert Tekin, Duhan Çağlar Akdağ, Dolunay Kılıç, Furkan Soyalp ile pilot takım Yeşil Bursa'ya kiralık olarak verilen Mert Ilıman da çalışmaya katılan isim oldu.
PRES ÇALIŞTILAR
Isınma koşuları ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde pas ve pres üzerinde duran yeşil beyazlı futbolcular, son bölümde dar alanda çift kale maç yaptı.
Bursaspor, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF