BURSASPOR’un, Kayserispor’dan sonra, sahasında Torku Konyaspor’a 2-1 yenilmesi üzerine taraftarlar, yönetim kurulu ve teknik direktör Daum'a istifa çağrısı yaptı 
Bursaspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği karşılaşma sonrasında taraftarlar Atatürk Stadı önünde toplanmaya başladı. Yaklaşık 1.5 saat boyunca taraftarlar takımı protesto etti. Taraftarlar, sahada mücadele etmediklerine inandıkları yeşil beyazlı futbolcularla birlikte, 'Yönetim istifa', 'Erkan Körüstan istifa', 'Daum istifa', 'Danışmanlarını da al git Körüstan' diye tempo tuttu.
Takım uzun süre Atatürk Stadı’nı terk edemedi. Ardından Özlüce tesislerine gitti. Öfkelerini alamayan Bursaspor yüzlerce taraflartar, bu kez Özlüce’ye gelerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar Atatürk Stadı dışındaki protestolarını burada da sürdürdü.
GALATASARAY HAZIRLIKLARI
Salı günü Ziraat Türkiye Kupası Yarı final ilk karşılaşmasında İstanbul’da Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor moralsiz olarak hazırlıklara başladı.
Torku Konyaspor maçında 90 dakika oynayan futbolcular yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular kısa süren antrenman yaptı. Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı çalışma ardından İstanbul’a gidecek.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF