DEVRE arasında yapılacak takviyelerle takımı güçlendirmek isteyen Bursaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Yeşil beyazlı yönetimin teknik direktör Christoph Daum'un verdiği liste doğrultusunda görüşmeleri başladı.
GURBETÇİLER LİSTEDE
Christoph Daum'un listesinde özellikle gurbetçi futbolcuların ağırlıkta olduğu öğrenildi. Scouting ekibi ve teknik heyetin ortak çalışmaları neticesinde belirlenen isimlerle yönetimin görüştüğü ancak şu ana kadar herhangi bir somut gelişmenin olmadığı ifade edildi.
KOÇER İÇİN 1.8 MİLYON EURO
Bursaspor, Bundesliga 2 ekiplerinden Erzgebirge Aue takımında forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Guido Koçer için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Koçer için kulübünün 1.8 milyon Euro bonservis bedeli istediği, yeşil beyazlıların ise bu rakamı çok yüksek bulduğu ve indirim beklediği ifade edildi. Pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
VOLKAN EL YAKTI
Yeşil beyazlıların gündeminde olan Trabzonsporlu Volkan Şen için ise bordo mavili kulübün 2 milyon Euro bonservis bedelinde indirim yapmaması görüşmeleri çıkmaza soktu. Bursaspor'un Volkan için indirim istediği ifade edildi.
GAZİANTEPSPOR HAKAN'I İSTİYOR
Öte yandan Bursaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime ve teknik direktör Christoph Daum'a bildiren Hakan Aslantaş için Gaziantepspor ve Torku Konyaspor'un devre olduğu öğrenildi. Hakan'ın dışında takımdan ayrılmak isteyen Şilili golcü Pinto için de menajeriyle görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Balıkesirspor'un da Bursaspor'da forma şansı bulamayan genç oyuncu Okan Deniz'i istediği, Mayıs 2017’ye kadar sözleşmesi olan Okan'la ilgili görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
10 GÜN İZİN
Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, ilk devrenin bitmesinin ardından futbolcularına 10 gün izin verdi. Devreyi 24 puanla kapatan yeşil beyazlılar ligin ikinci yarısına 7-13 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacağı kampla hazırlanacak. EK(CE/AÖ)