BURSASPORLU Gönüllüler Derneği ve 224 Bursa'nın düzenlediği, Efsaneler Gecesi'nde 40 gün önce 72 yaşında hayatını kaybeden efsane futbolcu Ersel Altıparmak'da anıldı.
Geceye, yeşil beyazlı takımın efsane futbolcuları Sedat Özden, Ersel Uzgur ve Okan Yılmaz'da katıldı. Ersel Altıparmak'ın saygı ile anıldığı gecede eşi Zülfiye Altıparmak, duygu anlar yaşanmasına sebap oldu.
"EFSANELER ASLA ÖLMEZLER"
Plaketle onurlandırılan Zülfiye Altıparmak, gözyaşlarını tutamayarak, "Ersel’in yokluğunu çok hissediyorum" dedi. Ersel Uzgur ise yaptığı konuşmada, "Ersel hocamı çok özlüyorum. Efsaneler doğarlar ancak asla ölmezler" derken gözyaşlarına hakim olamadı.
Ardından Okan Yılmaz'a plaket verildi. Bursaspor formasıyla 2 defa gol kralı olan Okan Yılmaz, "Bursaspor’da forma giymek, anlatılamayacak kadar büyük bir olay. Böylesine bir gecede yer almak, efsanelerin arasında gösterilmek de büyük bir onur" dedi. Son olarak ise yeşil beyazlı takımın "Sedat 3" diye tanınan futbolcularından Sedat Özden'e plaketi alkışlar arasında verildi.

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF