BURSASPOR Klübü’nün dün gerçekleştirilen 50’nci Genel Kurulu’nda aldığı 1068 oy ile yeşil beyazlıların 24’ncü başkanı olan Recep Bölükbaşı, bugün Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle mazbatasını 2'nci Başkan Rıdvan Şen’den aldı.
13.20’de başlayan devir teslim töreninden önce söz alan Divan Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu yaptığı açış konuşmasında, "Erkan Körüstan Başkanlığı’ndaki yönetimin görevi 23 Mayıs’ta yapılan olağanüstü genel kurulu ile sona ermiştir. Tüzüğümüzün 18'inci  maddesi uyarınca tüm görev ve yetkilerini Recep Bölükbaşı başkanlığında yönetime devir teslim yapacaktır" diyerek tutanağı imzaladı.
Daha sonra Recep Bölükbaşı öğretmen olan Divan Kurulu başkanı Şükrü Akyollu’nun elini öptükten sonra tutanağı imzaladı.
KÖRÜSTAN KATILMADI
Başkan Erkan Körüstan’ın yurt dışında olması nedeniyle devir teslim törenine 2'nci Başkan Rıdvan Şen yaptı. Şen, "Centilmence bir mücadele oldu. Recep Bölükbaşı başkan olmuştur. Önemli olan Bursaspor’un başarısıdır. Yönetime her türlü katkı sözünü veriyoruz. Bursaspor için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
BÖLÜKBAŞI: HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ
Recep Bölükbaşı ise yaptığı konuşmada, "Değerli arkadaşlarımız gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bursaspor büyük camia. Yara aldı. Kabuk tutup geçecek. Birlik ve beraberlik içinde olursak Bursaspor'u iyi yerlere getireceğiz. Yönetimlere sahip çıkıp, tahammül göstermeliyiz. Yaptığımlızda her sorunu çözeceğiz. 1 yıl görev yapan Erkan Körüstan’a çok teşekkür ediyorum. Kongre süresince kapıları açtılar. Yardımcı olacaklarına inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Lütfen bize destek verin. Özellikle büyüklerimizden, taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Ortada yemek var. Bu yemeği gülerek yiyelim" dedi.
Daha sonra seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri tutanağı tek tek imzaladı.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF