BURSASPOR'da teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı sorunları gerekçe göstererek ülkesine giden ve takımdan ayrılma kararı alan Pablo Batalla'nın babasının kulüp yönetimiyle iki gündür süren görüşmelerinden sonuç çıkmadı. 
Sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılarak ülkesi Arjantin'e dönen ve çalışmalarını Arjantin'de sürdüren oğlu Pablo Martin Batalla'nın durumunu görüşmek üzere Bursa'ya gelen babası Miguel Batalla, dün ve bugün Özlüce Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Erkan Körüstan ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.
TEKLİF YENİDEN DÜŞTÜ
Menajeri Suzan Naguf ile çalışmama kararı alması nedeniyle transfer görüşmelerini babası Miguel Batalla sürdürürken, yönetimle yapılan son görüşmede Çin'in Beijing Guoan Kulübünün 3 milyon Euro'ya Arjantinli futbolcuyu almaya hazır olduğu belirtildi. Menajer Suzan Naguf tarafından getirilen 4 milyon Euro'luk teklifin yeniden 3 milyon Euro'ya düşürülmesi ise şaşkınlık yarattı. Baba Batalla, teklifin hiçbir zaman 4 milyon Euro'ya çıkmadığını söylediği, yeşil beyazlı yönetimin ise bu teklifi kabul edemeyeceklerini belirterek, Çin kulübünün kendilerine 4 milyon Euro'luk teklif maili gönderdiklerini söyledikleri öğrenildi. 
ÇÖZÜM ARANIYOR
Görüşmeler, teklifin yeniden düşürülmesi nedeniyle çıkmaza girerken, Bursasporlu yöneticilerden oğlunun Çin'in Beijing Guoan takımına transferiyle ilgili kolaylık sağlamalarını isteyen Miguel Batalla ile anlaşma sağlanamadığı görüşmelerin devam edeceği belirtildi.