BURSASPOR'da 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu asil-yedek, disiplin kurulu asil-yedek ve denetleme kurulu asil-yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.
ÖZKAN: "LİSTEDE DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR"
Başkan adaylarından Cüneyt Özkan, listesini teslim ettikten  sonra, "Öncelikle Soma'da meydana gelen facia nedeniyle gerçekten üzüntülüyüz. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum. Ancak tüzük gereği vermek zorunda olduğumuz listeyi bugün sunduk. Yönetim kurulu asil ve yedek listesinde değişiklikler olacaktır. Bunların üzerinden tekrar geçeceğiz" dedi. Özkan'ın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler bulunuyor:
"Serdar Avcı, İslam Muröz, Erkan Öncel, Hasan Kumru, İsmail Yurtoğlu, Özcan Üncül, Erhan Yaran, Aydın Arslan, Adnan Yazık, Murat Çalıkapan, Numan Çatmakaş, Mesut Bedel, Rahmi Salcı, Ercan Başaran"
MESTAN: "ALNIMIZIN AKIYLA LİSTEMİZİ SUNDUK"
Başkan adayı Mesut Mestan ise şöyle konuştu:
"Öncelikle ülkemizi yasa boğan trajedik bir olaydan başsağlığı diliyorum. Ölenlerimize rahmet ailelere başsağlığı diliyorum. Biz de bu önemli ve kutsal göreve talip olduk. Listemizi teslim ettik. Alnımızın akıyla Bursaspor başkanlığına adaylığımızı resmi olarak açıkladık ve listemizi sunduk."
Mesut Mestan'ın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor:
"Fatih Bayraktar, Doğan Tayfur Binay, Hakan Kahya, Gülsüm Akdemir, Erdal Güneş, Konur Kınalı, Onur Uçaklı, İbrahim Aydın, Uğur Hacıoğlu, Serkan Aykutoğlu, Turan Öztürk, Zeynep Çalışkan, İsmail Erentöz, Hayri Engin" 
BÖLÜKBAŞI: "BURSASPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN"
Yönetim listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na veren ve sözlerine Soma’da meydana gelen faciayla başlayan Bursaspor Kulübü Başkan adayı Recep Bölükbaşı, "Üzgünüz. Ama bir taraftan da bugün divan kuruluna listeleri vermemiz gerekiyor. Listelerimizi verdik. Bursa için, Bursaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Diğer adaylara da başarılar diliyorum. Birlik beraberlik olmak durumundayız. Seçimi kim kazanırsa kazansın o başkana yardımcı olacağız" dedi. Bölükbaşı’nın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor:
"Özdem Demir, Cemali Acar, Gözde Meraklı, Ayhan Nalbant, İbrahim Akın, Abti Öztürk, Burhan Şentürk, Emir İrgin, Kenan Polat, Bayram Üçkardeş, Can Sağır, Hayrettin Gülgüler, Zafer Adem Mete, Uğur Çelikyay"

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF