BURSASPOR’da 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü genel kurulu için başkan adayı olan Recep Bölükbaşı'da Divan Başkanlık Kurulu’na başvurusunu yaptı.
Aday olduklarıı açıklayan Mesut Mercan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı'nın listelerini 14 Mayıs mesai saati bitimine kadar Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na teslim edecekleri, aynı gün adayların oy pusula renklerinin belli olacağı bildirildi.
BÖLÜKBAŞI: "BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLALIM"
Son dakikalarda Bursaspor Tesisleri'ne giderek adaylık başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu’na sunan Recep Bölükbaşı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu durum, son dakikada gelişti. Şu andaki yönetim kongre kararı aldıktan sonra bir çok arkadaşımızla görüştük. Bursaspor’un birlik beraberliğe ihtiyacı var. Geçtiğimiz dönem olmadı. Bundan sonra inşallah yeni bir dönem olacak. Bu kongre bir yıllık kongre. Bursaspor için bir yarış yapılıyor. Son dakika olması nedeni ayrı bir durum. Bazı arkadaşlarımız aday olacaklardı. Son dakikada adaylıktan çekildikleri için ben de eski 2'nci başkan olarak aday olmam gerektiğini düşündüm. Bir çok arkadaşım, bir çok iş adamı olsun bunları bana telkinde bulundular. Çok zor bir konum var şu anda. Önümüzde 15 gün var. Değerlendireceğiz. Bursaspor için en güzel neyse onu yapacağız. Özellikle taraftarımıza camiamıza sesleniyorum. Önümüzdeki sene sıkıntılı durumumumuz var. Birlik beraberlik içinde olalım. Bu yıl ayrı bir sene olsun. Kim kazanırsa kazansın onun arkasında dimdik duralım. Bu yılı en iyi şekilde geçirelim."
ŞANKAYA: "SÜRPRİZ OLDU"
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ise şöyle konuştu.
"Son dakikada benim için sürpriz oldu bu. Eski 2'nci başkanımız Recep Bölükbaşı başkanlık için talip oldu. Seçilirse arkasında olacağımızı ifade ediyorum huzurunuzda. Bu dönem 3 adayla yarışa devam edeceğiz. Fair play ödülü almış bir şehir. Seyircimiz Bursaspor’a sahip çıksın. Seçilecek olan başkanımızın hep birlikte arkasında olacağız. Ne gerekiyorsa divan, yönetim hep birlikte gerçekleştireceğiz."

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF