BURSASPOR’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’nın bugün oynanacak Kasımpaşa karşılaşması öncesi, "Antrenmana gelmiyorum, maçta da oynamıyorum" diyerek İstanbul’a gitmesine Bursaspor Yönetim Kurulu'ndan büyük tepki gösterdi.
"4 AYDA 1 MİLYON 100 BİN EURO ÖDENDİ"
Bursaspor Kulübü sezon başından itibaren 1 milyon 100 Euro ödeme yapılmasına karar verilen Batalla’nın kritik bir maç öncesinde hiçbir resmi yazı vermeden kulübü terk etmesi şok etkisi yarattı. Bursaspor 2'nci Başkanı Rıadvan Şen, son gelişmeleri sorumsuzluk olarak nitelendirirken, Batalla'nın bu hareketlerinin, kulübü ve kendilerini zor durumda bıraktığını anlattı. Şen, şöyle dedi:
"Geçtiğimiz günlerde, Battalla'nın babası, Arjantin'den geldi. Paranın ödenemeyeceğini düşünerek, bizi tehdit edercesine, oğlunun hesabına paranın peşin yatırılmasını istedi. Biz Pablo Martin Batalla’nın hesabına 700 bin Euro'yu yatırdık. Bizden böyle bir davranış beklemedikleri çin şok olduklarını hissettik. Batalla'ya 4 ay içerisinde ödenen para miktarı böylece 1 milyon 100 bin euro'ya ulaştı. Ardından Battalla, bize, 'Daum varsa ben yokum' dedi. Bu hareket büyük sorumsuzluk örneği. Bizim açımızdan önem taşıyan böyle bir maç öncesi yaşanan gelişme takım üzerinde nasıl etki yapacak bilemiyoruz. Birileri Batalla’nın kafasını karıştırmış. Bu olay böyle kalmaz. Mutlaka yansımaları olacaktır."
 PAZARTESİ HAREKETLENECEK
Battalla'nın, bazı gazetelere menejeri aracılığı ile veda mesajı gönderdiğini hatırlatan Bursaspor 2'nci Başkanı Rıdvan Şen, "Kendisi bize ayrılığı ile hiç bir tebligat yapmadı. Pazartesi günü bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız. Doğal olarak hakkımızı aramak için gerekli yerlere başvuruda bulunacağız"