SÜPER Lig'de en son Sivasspor'a mağlup olan Bursaspor, oynadığı son 11 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bursaspor, 11 maçta 6 galibiyet elde ederken 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.
FERHAT KİRAZ 5'LEDİ
Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Ferhat Kiraz Eskişehirspor maçında ağları havalandırarak bu sezonki 5'nci golüne ulaşmış oldu. Ferhat 5 golün 3'ünü Süper Lig'de, 2'sini ise Türkiye Kupası karşılaşmalarında kaydetti. Yeşil beyazlılarda Ferhat Kiraz'ı 4 golle Sestak takip ediyor.  
FERHAT: "BU ATMOSFERİ ÖZLEMİŞİZ"
Bursaspor'un ruhuna yakışan mücadeleyi gösterdiklerini ifade eden Ferhat Eskişehirspor maçıyla ilgili şunları söyledi:
"Bir haftada oynayacağımız 3 Eskişehirspor maçı vardı. İlk maçta uzun bir aradan sonra bize yakışan mücadeleyi ve oyunu gösterdik. Amacımız bunu yüksek seviyeye taşımak. Çalışmalarımız devam edecek. Bursaspor'un ruhuna yakışan mücadeleyi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu atmosferi biz de özlemişiz. Taraftarımızın desteklerini arkamıza alıp daha iyi olmak istiyoruz. Yenilmezlik serimiz var. İnşallah sonuna kadar puan ve puanlar alalım ve bu rekoru geliştirmeye devam edelim. Golümle ilgili benlik değil tüm takım golü hazırlıyor. Ben de yapmam gerekeni yaptım."
BELLUSCHI: "ÇOK MUTLUYUM"
Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Belluschi ise maçla ilgili şöyle konuştu:
"Farklı galip geldiğimiz için çok mutluyum. Uzun süredir gol atamadığım için oyuncuların kendisine güveni için gol atmak da çok önemli. Bunu geri kazandığımı düşünüyorum. Takım içinde pozisyonlarda çeşitlilik olması iyi bir şeydir. Gelen oyuncuların tamamı tecrübeli oyuncular. Onlara hoşgeldiniz diyorum. Takıma adapte olmalarını ve kısa zamanda katkı sağlamalarını diliyorum."