Emre KOŞAK/ BURSA, () - BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman öncesi futbolcularıyla bir süre görüşme yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman takım halinde yapılan tempolu koşularla devam etti. Yeşil beyazlılar daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Son bölümde ise futbolcular ayak tenisi oynadı.
AYDIN KATILMADI
Dayısının vefatı ve ardından annesinin rahatsızlanması nedeniyle özel izin aldığı belirtilen Aydın Karabulut Slovenya kampına katılmamıştı. Aydın'ın bugün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmaya da katılmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili yönetim kurulu tarafından açıklama yapılması bekleniyor. 
ORHANGAZİSPOR VE BANDIRMASPOR'LA HAZIRLIK MAÇI
Öte yandan Bursaspor bu hafta Spor Toto 3.Lig takımı Orhangazispor ve Spor Toto 2. Lig takımı Bandırmaspor ile Özlüce Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak. Yeşil beyazlılar, Orhangazispor ile 20 Ağustos çarşamba günü saat 18.30'da, Bandırmaspor ile ise 21 Ağustos perşembe günü saat 18.30'da karşı karşıya gelecek. 

FOTOĞRAFLI