BURSASPOR, Spor Toto Süper Ligin 15’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını Pilot Takım Yeşil Bursa'nın suni çim zeminli tesisinde yaptı.
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman top ile yapılan ısınma hareketleriyle devam etti. Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra kanatlardan orta çalışması gerçekleştirdi. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.
EKSİKLER ARTIYOR
Bursaspor’un dünkü çalışmasına gribal enfeksiyon geçiren Musa Çağıran, sağ kale adelesinde ağrıları bulunan Arjantinli Fernando Belluschi, kasığında ağrısı olan Sebastian Pinto ile bel spazmı geçiren kaleci Bekir Sevgi katılmadı. Gençlerbirliği karşılaşmasında arka adelesinde gerilme olan Michael Basser de çalışmaya katılmayan isimdi.
FREY’E DURMAK YOK
Bursaspor’un kalecileri Pilot Takım Yeşil Bursa'nın suni çim zeminli tesisinde yaptı., Frey ise Özlüce tesislerinde kaldı. Yeşil beyazlıların tecrübeli eldiveni antrenör Murat Aydın tarafından özel bir çalışma yaptırdı. Bursaspor Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.