BURSASPOR teknik direktörü İrfan Buz Özlüce Tesisleri antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Buz, "İyi futbolla 3 puan almak istiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Buz, "Rakibimizin konumu belli. Onlar için önemli bir müsabaka. Düşme hattındalar. Biz bunun bilincindeyiz. Ne olursa olsun Bursaspor elinden geleni yapacak ve sahaya 3 puan için çıkacaktır. Biz kendimize bakıyoruz. İyi futbolla 3 puan almak istiyoruz" dedi.
"EKSİK ÇOK"
Sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu belirten Buz, "Civelli, Basser, Ferhat, Yasin ve Caja sakat. Serdar, Şamil, Volkan kart cezalısı. Sezon sonu yorgunluk kolay değil. Bununla ilgili sıkıntılar olabiliyor" ifadelerini kullandı.
"GURUR VERİCİ"
Genç yetenek Ozan Tufan’ın A Milli Takım’a çağırlacağını ve pasaportunu istediklerini söyleyen Buz, "Ozan Tufan için A Milli Takım’dan pasaportu istendi. Gurur verici. Sevinçliyiz. Benim dönemimde olabilir. Ama önemli olan Bursaspor’un futbolcusu oraya çağırılıyor. 19 yaşındaki bir arkadaşımız" diye konuştu.
"ÖNEMLİ OLAN BURSASPOR"
Kongre süreciyle ilgili konuşan İrfan Buz, "Önemli olan Bursaspor. Ne olursa olsun birleşme olmalı. Geçtiğimiz yıl nasıl geçirdiğimizi biliyorsunuz. Kupa finalini seyrettim. Bizim kesinlikle orada olmamız gerekiyordu. Birlik beraberlik olmalı. İsim hiç önemli değil. Önemli olan Bursaspor’dur. İçeriden güçlü olalım. Dışarıya karşı da Bursaspor ağırlığını ortaya koysun" şeklinde konuştu.

EK-Mİ(CE/AÖ) FOTOĞRAF