Emre KOŞAK/ TİFLİS,(Gürcistan),() - BURSASPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kanat oyuncusu Volkan Şen yarın Chikhura Sachkhere ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş müsabakası öncesi Mikheil Meskhi Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. 
GÜNEŞ KIZDI
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş organizasyondaki sıkıntılardan dolayı dert yandı. Stada saatinde gelen ancak kendisine söylenen saatte Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze'nin basın toplantısına çıkmasına sinirlenen Güneş, "Buraya geldik herşey karışmış. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görülmemiştir. Ben beklerken rakip takım hocası toplantıya giriyor" diyerek tepkisini dile getirdi. 
RAKİBE SAYGI DUYUYORUZ 
"İlk maçta kazanmamız gereken mücadeleyi kazanamadık" diyerek sözlerine başlayan Güneş, "İlk maçta kazanmamız gereken maçı kazanamadık. Rakip takım 0-0'la avantajlı görünmesine rağmen kazanmak isteyeceğiz. Tur atlamak istiyoruz. Hedefimiz budur. Takım olarak bu amaçla geldik. Rakibe de saygı duyuyoruz. Umarım bu maçtan Bursa'ya sevinerek döneriz" dedi. 
Fernandao ve Belluschi'nin takımda olmaması ile ilgili yöneltilen soruya Güneş, "Elimizde olan oyuncularla devam edeceğiz. Olanlar da olmayanlar da önemli. Olanların da en iyisini yapacağını düşünüyoruz. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Önemli olan sahada eksik kalmadan herkes için bekleneni ortaya koymak" diye konuştu. 
VOLKAN ŞEN: "BİLİNCİNDEYİZ"
Yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu ve bunun bilincinde olduklarını söyleyen Volkan Şen, "Hepimiz bunun bilincindeyiz. Rakibimizden daha çok mücadele eden ve karakterini ortaya koyan futbol oynayıp, maçı kazanıp turu geçmiş bir şekilde Bursa'ya dönmek istiyoruz" dedi.
PHRUIDZE ERKEN ÇIKTI
Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze ve oyuncu Odikadze ise Türkçe çeviri olmaması nedeniyle sadece Gürcü basınının sorularını yanıtlayabildi.

FOTOĞRAFLI