BURSA, () - BURSASPOR taraftarlarının yönetime tepkisi sürüyor. İçlerinde kongre üyelerinin de yer aldığı Maraton platformu yaptığı yazılı açıklamada Başkan Erkan Körüstan ve yönetimini sert bir dille eleştirdi. Taraftarların açıklaması şöyle: "Yeri geldi bizleri koşulsuz destekçiniz sanıp fikir bile sormadınız. Yeri geldi size göstermiş olduğumuz sabrı farklı gösterip bizden nemalanmaya çalıştınız. Unuttuğunuz en önemli nokta bizlerin dün de, bugün de, yarın da sadece armanın destekçisi olduğumuzdur.
Başkanlığa aday olurken kendi iradesiyle değil başkalarının iradesiyle yönetime geldiğini geç de olsa anladığımız, seçildikten sonra Bursaspor başkanının bulunmaması gereken davranışlarda bulunan, kulübü o kutsal başkanlık koltuğuna yakışan bir şekilde yönetmesi gerekirken bazı isimlere bırakan ve Bursasporluluk duruşuyla uzaktan yakından alakası olmayan, aralarında bölünmüş, armanın ve Bursaspor’un manevi değerlerinden bir haber olup her geçen gün. 
Bazı siyasi güç odaklarının, eski ve yeni stad üzerindeki emellerine ulaşması için yaptığın taşeronluktan memnun musun? Bu yaptıklarına rağmen hala memnunsun ki hala o koltukta oturma rahatlığını gösterebiliyorsun. Senden ve yönetim kurulundan, teknik heyetinden ve hatta personelinden zerre kadar memnun değiliz. İçinde biraz Bursasporluluk kaldıysa hiç vakit kaybetmeden daha önce yaptığın gibi, bu sefer bir daha geri dönmemek üzere, son dönemde yaptığın 400 kongre üyelerini de yanına alarak bu makamı terkedebilirsin. 
Sizin en başından beri yaptığınız hataları göz önüne alarak, geçmiş kongrede hiç bir siyasi güç odağından icazet almadan kendi hür iradesiyle aday olan 'Eski stad da yeni stad da bizimdir' diyen Mesut Mestan’a yaptığımız haksızlığı görmekteyiz. Bursaspor’un çıkarları herşeyden üstündür."

EK (CE/RT)