TEKSAS Bursasporlular Derneğinin 12 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği Teksas iftar organizasyonu dün gece Kültürpark Medya Restoran’da gerçekleşti.
Kültürpark Medya Restoran’da düzenlenen iftara Bursaspor Tesisler ve Taraftar Dernekleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kumova, Bursaspor Taraftar Dernekleri temsilcileri ve taraftarlar katıldı. 
Gecede merhum Başkan İbrahim Yazıcı ve şampiyonluk sezonundaki maçların görüntüleri barkovizyonda oynatıldı. Camia içindeki birlikteliğin pekiştirilmesi açısından bu tür yemeklerin önemli olduğunu vurgulayan taraftarlar, 2014-2015 sezonu öncesi beraberlik mesajları verdi.
İftar öncesi Teksas Bursasporlular Derneği adına konuşan Deniz Batmaz, cezaevindeki Dernek Başkanı Mehmet Güzelsöz adına konukları selamladı ve birlik çağrısı yaptı. Deniz Batmaz ; "Diyalog, beraberlik; tüm insanlığın ana ihtiyaçlarından biri olduğu gibi, camiamızın da ana ihtiyaçlarından birisidir. Birlik olunmadığında ne olduğunu 2004'teki gibi acı anılarla hatırlıyoruz. Bizim ihtiyacımız olan şey saygı, sadakat, hoşgörüdür. Teknik heyetimiz ve yönetimimize iyi çalışmalar diliyor, Avrupa Ligi Ön Eleme maçları başta olmak üzere takımımıza başarı diliyoruz. Bazı ufak sıkıntılar olduğunun farkındayız ancak omuz omuza verildiğinde bunların üstesinden gelinebileceğini 2009-2010'da gösterdik" dedi.
İftar sonrası açıklamalarda bulunan Teksas Bursasporlular Derneği Basın Sözcüsü Samet Yıldız, "Öncelikle iftarımıza katılan herkese Teksas Bursasporlular Derneği adına eteşekkür ediyorum. Amacımız sezon başındaki iftar organizasyonu ile birlikte birlik beraberlik mesajı vermekti. Katılım beklediğimizden çok daha fazla oldu. Özellikle bu yüzden herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Teksas’ın Bursa’daki en büyük amacı birleştirici unsur olması bunu bu şehirde yaşayan herkes çok iyi bilir. Bizlerde Başkanımız Mehmet Güzelsöz’den aldığımız ve öğrendiğimiz en önemli feyz budur. İnsanları bir araya toplayarak iyi bir mesaj vermektir. Bursaspor camiası en küçük bir şeyde deforme olabilen bir camiadır. Teksas, her zaman için bunu toplayan unsurdur. 2009-2010 sezonundaki o kıvılcımı tekrardan yeni yönetim ve yeni hoca ile yakmak istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur camiamız için" şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAFLI