PAZAR günü sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kalan Bursaspor'un futbolcuları, önde götürdükleri karşılaşmada yedikleri son dakika golüyle 3 puanı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söylediler.
BEKİR: "İYİ MÜCADELE ETTİK"
İyi bir maç çıkardıklarını ifade eden Bekir, "Karşılaşmada çok iyi mücadele ettik. Son dakikada 3 puanı kaçırdık. İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum ama son dakika bizi üzdü" dedi.
HARUN: "HAVA ŞARTLARI ZORLADI"
Yeşil beyazlı takımın kalesini koruyan Harun ise, "Zorlu bir mücadele oldu. Hava şartları da zorladı. Son dakikada yediğimiz golden üzüldük. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.
ŞENER: "LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"
Şener ise sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurgularken, "Elimizden geleni yapıyoruz ama amacımız yok. Sezonu bitirmeye çalışıyoruz. Son dakikada gol yememiz bizi üzdü. Ligi en iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz. İnşallah kalan 2 maçımızda en iyi sonucu alırız" dedi. 
ŞAMPİYON TAKIMLARI BU SEZON YENEMEDİ
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon beklenenin çok uzağında kalan Bursaspor, şampiyonluk sevinci yaşamış 4 takımı mağlup edemedi. Pazar günü Trabzonspor’la 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı da deviremedi. Sezon boyunca bu 4 takımla 8 kez karşılaşan Bursaspor, 5 mağlubiyet 3 de beraberlik aldı.

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF