YENİ sezon hazırlıkları için Slovenya Ptuj'a gidten Bursaspor, ilk çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman takımın kaldığı otele yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan bir sahada yapıldı.
SICAKTAN BUNALDILAR
Slovenya'da havanın sıcak ve güneşli olması nedeniyle ilk antrenmanda futbolcular zorlandılar. Antrenman aralarında saha kenarında bulunan çeşmelere giden futbolcular burada serinlemeye çalıştı.
GÜNEŞ UYARDI
Şenol Güneş Slovenya'daki ilk antrenmanda futbolcularını sık sık uyardı. Koordinasyon çalışması sırasında futbolcularına seslenen tecrübeli teknik adam, "Vuruşları iyi yaparsak gol şansı atar. Sahada bir tek kendiniz yoksunuz bir çok oyuncu var ve gözlemleyin. Oyunu oku. Etrafı gözle. Hepsi kendi elinizde" diye uyarılarda bulundu.
Güneş'in antrenman boyunca kaleci Harun'la da özel olarak ilgilendiği dikkmati çekti.
BELLUSCHI AYRI ÇALIŞTI TRAORE SAKATLANDI
Antrenmana dayısının vefatı nedeniyle özel izin alan ve henüz Slovenya'ya gelmeyen Aydın katılmazken, Belluschi takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde Ozan İpek ile girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan ve sinirlenen Traore antrenman sahası kenarına gitti.
Teknik direktör Güneş Traore'nin yanına giderek başarılı futbolcuyla bir süre görüştü. Traore'nin sağ üst adalesine darbe aldığı ve buz tedavisi uygulandığı belirtildi.
Yeşil beyazlılar akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. 

FOTOĞRAF