SPOR Toto Süper Lig’de Galatasaray karşısında 6-0'lık mağlubiyetle ağır darbe alan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5'inci hafta maçında yarın Sivasspor'a konuk olacak.
KUPADA 8’İNCİ RANDEVU
Bursaspor ile Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın 8’inci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar kupada oynanan 7 maçta Bursaspor 5 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 17 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. İki ekip arasında oynanan 26 resmi müsabakada ise Bursaspor 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Bu sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan Süper Lig mücadelesinde ise Sivasspor, Bursaspor’u 2-1 mağlup ederken, kupadaki ilk maçta ise yeşil beyazlılar rakibini 2-1 mağlup etti. 
FERHAT CEZALI
Bursaspor'da kart cezası bulunan Ferhat Kiraz Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Ferhat, ligde oynanacak MedicalPark Antalyaspor maçında ise sahadaki yerini alacak. Ayrıca yeşil beyazlılarda sakatlığı bulunan Şamil Çinaz'ın oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı açıklandı. 
COŞKUN YÖNETECEK
Yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Sivasspor - Bursaspor maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam, Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Caner Ak. Mustafa İlker Coşkun bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 6'ncı haftasında Bursaspor'un evinde oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Akhisar Belediyespor maçını yönetmişti.
MUHTEMEL 11
Frey- Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Bekir, Belluschi, Volkan, Sestak, Fernandao (YC/AÖ)