BURSASPOR, Gaziantepspor ile oynayacağı, 2013-2014 sezonunun son maçının hazırlıklarını bugün Özlüce tesislerinde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antrenman öncesinde çok sayıda öğrenci, Özlüce Tesislerimize gelerek futbolcuları ziyaret etti. Denizkabuğu Anaokulu, Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Baharçiçekleri Anaokulu, Özel Şehr-i Efsane Anadolu Sağlık Koleji, Nilvak Anaokulu, Ege Berk Anaokulu ve Saibe Durmaz İş Okulu öğrencileri futbolcularımız ile bir araya geldiler. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, imza almayı da ihmal etmedi.
8 EKSİKLE ÇALIŞILDI
Yeşil beyazlıların dünkü antrenmanında sakatlıkları bulunan Civelli, Serdar Aziz, Taye Taiwo, Yasin Pehlivan ve Michael Basser’in yanı sıra izinli olan Şamil Çinaz ve Milli Takım kamplarında bulunan Enes Ünal ile Stanislav Sestak yer almadı.
Tedavisi devam eden Ferhat Kiraz ise takımdan ayrı çalıştı. Isınma koşuları ile başlayan antrenman 5’e 2 pas pres oyunu ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.
Takımımız, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF