BURSASPOR, yeni sezonun hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de yaptığı antrenmanla sürdürdü, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularına, "Kendinizi yüzde 100 idmana verin. Yapmayan geri gider" dedi.
PRES ÇALIŞTILAR
Yeşil beyazlı takımın teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde sabah saatlerinde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanı, ısınma hareketleriyle başladı. Topla çalışma yapan futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrılarak dar alanda pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise genç futbolcular ayrı bir çalışma yaparken, diğer futbolcular da çift kale maç yaptı.
FREY VE TAİWO AHNTRENMANA KATILDI
Çift kale maç sırasında kaleci Frey ve Taiwo takımdan ayrı düz koşu yaptı. Taiwo daha sonra çift kale maçın son bölümünde takıma dahil oldu. Antrenmana izni devam eden Şamil katılmadı.
"AKLINIZDA SADECE ANTRENMAN OLMALI"
Antrenmanda futbolcularını sık sık uyaran Şenol Güneş, tamamen çalışmaya odaklanmalarını istedi. Şenol Güneş, daha sonra şunları söyledi:
"Sadece antrenman yapacaksınız. Aklınızda başka bir şey olmayacak. Bırakmak, sinirlenmek yok. Oynamak zorundasınız. Hakem hata yaptı, maçı bıraktım, darıldım, diye bir şey olamaz. Biz hakeme ve rakibe göre oynamayacağız, oyunu bırakmayacağız. Siz niye buraya geldiniz. Yapmayan geri gider. Beyninizi zorlayın. Top sana geliyor, rakip baskı yapıyor, topu çıkar. Hata tabii ki olacak. Ama antrenmanı bırakmayın, kızmayın. Yüzde 100 idman istiyorum. Koşusuyla, katılımıyla yüzde 100 olacak. Kafanızda sadece burası olacak."
Bursaspor akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAFLI