Emre KOŞAK/ BURSA, () - BURSASPOR, yeni sezon hazırlıkları kapsamında PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ikinci yarısında Şanlıurfaspor, Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk'ün kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşma Şanlıurfaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 
TARAFTARLAR İZLEDİ
Bursapor-Şanlıurfaspor hazırlık mücadelesine çok sayıda yeşil beyazlı taraftar da geldi. Taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarını tezahüratlarla destekledi. Yeşil beyazlı taraftarlar, kendi kalesine gol atan kaptan İbrahim Öztürk'e alkışlayarak ve 'Büyük kaptan' şeklinde bağırarak moral verdiler. İbrahim de tribünlere dönerek taraftarları alkışladı.
AVRUPA'DAN SPORCU GENÇLER GELDİ
Avrupa Gençlik Değişim Projesi kapsamında Bursa'yı ziyaret eden Sports Without Conflict grubu sporcular Atatürk Stadı'nda karşılaşmayı izledi. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da gençlerin yanına giderek fotoğraf çektirdi.
MUTLU TOPÇU TAKİPTE
Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Bursaspor-Şanlıurfaspor maçını tribünden izledi. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor'da teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılık görevini yürüten Mutlu Topçu ile bir süre sohbet etti. 

FOTOĞRAF