CUMARTESİ günü sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da sakat futbolculara Ferhat ve Fernandao'da katıldı.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarında bulunan Stanislav Sestak, Şener Özbayraklı, Enes Ünal, Onurcan Piri, Batuhan Altıntaş ve Ozan Tufan katılmadı. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden futbolculardan kaptan Serdar Aziz, Ozan İpek, Volkan Şen ve Fernando Belluschi takımdan ayrı çalıştı.
FERHAT VE FERNANDAO YARIDA BIRAKTI
Isınma koşuları ile başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Çalışmanın ikinci bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. Antrenman çabukluk çalışması ile sona erdi.
Çalışmada sağ kasığında ağrı hisseden Ferhat Kiraz ile arka adalesinde gerginlik oluşan Jose Fernandao, kontrol amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.
AKDENİZ ANEMİSİNE KATKI
Bursasporlu futbolcular, antrenmanın bitiminde dünyada ve ülkemizde sıkça görülen kalıtsal kan hastalığı "akdeniz anemisi"ne dikkat çekmek için hazırlanan televizyon  çekimine katıldılar.
NİHAT ARI’YA PLAKET
Bursaspor Kulübü’nün alt yapısının çalıştığı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin eksik bölümlerinin tamamlayan Bursalı işadamı Nihat Arı’ya plaket verildi. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende 2'nci Başkan Rıdvan Şen, katkıları için Nihat Arı'ya plaket verirken kulüp olarak teşekkmür ettiklerini söyledi.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF