SPOR Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında yarın kendi sahasında Kasımpaşa'yla karşılaşacak olan Bursaspor, galip gelerek Fenerbahçe ve Sivasspor mağlubiyetlerini telafi etmek istiyor.
17'NCİ KARŞILAŞMA
Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Bursaspor'un Kasımpaşa'ya karşı bariz üstünlüğü bulunuyor. 16 kez karşılaşan iki ekip arasında oynanan mücadelelerde 3 defa yenilen Bursaspor, 13 maçta galip geldi. Yeşil beyazlılar, Kasımpaşa filelerini 32 kez havalandırırken, kalesinde 12 gol gördü.
BELLUSCHI CEZALI
Bursaspor’da kart cezası bulunan Belluschi Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Christoph Daum'un Belluschi yerine orta sahada Murat Yıldırım'a forma şansı vermesi bekleniyor. Öte yandan menajeri aracılığıyla takımdan ayrılmak istediğini ileten Batalla'nın Kasımpaşa maçında forma giyip giymeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.
HAKEM ÇAKIR
Bursaspor'un yarın saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemleri Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 4'üncü hakemi Mustafa Emre Eyisoy, müsabakada görev yapacak çizgi hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olacak. EK(CE/AÖ)