SPOR Toto Süper Lig’in ilk yarısını 24 puanla tamamlayan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında yarın Sivasspor ile kendi sahasında mücadele edecek.
Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor’u lig ve kupada yoğun bir dönem bekliyor. Yeşil beyazlılar, yarın kupada Sivasspor'la 18 Ocak’ta Akhisar Belediyespor, 22 Ocak’ta Eskişehirspor ile Türkiye Kupası mücadelesinde, 25 Ocak’ta Eskişehirspor’la önce Süper Lig ardından yine 29 Ocak’ta kupada karşılaştıktan sonra 2 Şubat’ta da Galatasaray’la Süper Lig’de karşı karşıya gelecek.
KUPADA 7’NCİ RANDEVU
Bursaspor ile Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın 7’nci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar kupada oynanan 6 maçta Bursaspor 4 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 15 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. İki ekip arasında oynanan 25 resmi müsabakada ise Bursaspor 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Bu sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan Süper Lig mücadelesinde ise Sivasspor, Bursaspor’u 2-1 mağlup etti.
"AÇIK HESAP VAR"
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum kupada karşılaşacakları Sivasspor maçıyla ilgili ise, "Açık bir hesabımız var. Bu hesabı kapatmak istiyoruz" yorumunda bulundu.
ŞAHAN YÖNETECEK
Bursaspor’un yarın saat 19.00’da Bursa Atatürk Stadı’nda Sivasspor ile oynayacağı müsabakayı Manisa Bölgesinden Çağatay Şahan yönetecek. Çağatay Şahan'ın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Serkan Akal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu.
Bursaspor’un Sivasspor karşılaşmasına şu 11’le çıkması bekleniyor:
Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Murat, Ferhat, Belluschi, Fernandao
SAKAT: Ozan İpek
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: BURSAGAZ VIP B Blok 1.Sıra: 300 TL, BURSAGAZ VIP B Blok 2-6.Sıra: 200 TL, Kapalı Tribün C Blok: 50 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 20 TL, Misafir Tribünü: 20 TL

EK(CE/AÖ)