BURSASPOR, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4'üncü hafta karşılaşmasında Eskişehirspor ile oynayacağı müsabaka için bugün Eskişehir'e gitti.
Özlüce Tesisleri’nden yola çıkan kafileyi 2'nci Başkan Rıdvan Şen yolcu etti. Karayolu ile Eskişehir’e giden yeşil beyazlılar orada kamp yapacağı otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek. Yeşil beyazlı takımın kafilesinde yer alan 19 futbolcu şunylar:
"Sebastien Frey- Harun Tekin, Okan Kocuk, İbrahim Öztürk, Oğuz Han Aynaoğlu, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Taye Taiwo, Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Yasin Pehlivan, Şamil Çinaz, Tuncay Şanlı, Ozan Tufan, Enes Ünal, Stanislav Sestak, Bekir Yılmaz, Jose Fernandao"
SERDAR AZİZ: "MORALİMİZ ÜST SEVİYEDE"
Serdar Aziz, kafilenin ayrılışından önce morallerinin üst seviyede olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Geçtiğimiz hafta ligde ve kupada 2 kez karşılaştığımız Eskişehirspor’u mağlup etmeyi başardık. Takımımızın morali üst seviyede. Yarın oynayacağımız maçı da kazanıp gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Takım olarak formdayız ve iyi bir süreçteyiz inşallah bunu da devam ettireceğiz. Yarın oynayacağımız Eskişehirspor maçının ardından ligde önemli bir Galatasaray maçımız var o maçıda kazanmak istiyoruz."
ŞAMİL: "ZORLU BİR DEPLASMAN"
Şamil Çinaz ise, "Eskişehirspor maçının zorlu bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. İki kez galip geldiğimiz Eskişehirspor’un karşısına çıkacağız. Onlarda bu müsabakadan galip gelmeye çalışacaklar. Bizim amacımı tekrar galip gelip kupada yolumuza devam etmek" dedi.
BEKİR YILMAZ: "HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK"
Bekir'de hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi, "Eskişehirspor müsabakası bizim için çok önemli. Önümüzdeki en yakın hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak. Eğer yarın oynanacak müsabakayı kazanırsak büyük bir oranda gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Güzel bir oyunla galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.  EK(CE/AÖ)