BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig’in 9'uncu haftasında Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda oynayacağı Torku Konyaspor müsabakası için, THY Özel Uçağı ile Konya’ya geldi. Yenişehir Havaalanı’ndan 16.30’da Konya’ya havalanan kafilede 19 futbolcu yer aldı. Kafilede Hakan, Batuhan, Sestak ve Pinto yer almazken Konya'ya gelen futbolcular ise şöyle:
Sebastian Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Renato Civelli, Michael Basser, Taye Taiwo, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Fernando Belluschi, Yasin Pehlivan, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Murat Yıldırım, Pablo Batalla, Colin Kazım, Enes Ünal, Tuncay Şanlı.
DAUM'DAN TAKIM ELBİSE ŞARTI
Bursaspor'da futbolcular ve personel teknik direktör Christoph Daum'un isteği üzerine Konya deplasmanına spor kıyafetler yerine takım elbiselerle geldi. Oyuncuların giydikleri takım elbiseler nedeniyle birbirlerine esprili bir dille takılması dikkat çekti.
BASSER: "ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Bursaspor'un başarılı sağ beki Basser Konya yolculuğunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Önceki maçlara göre daha iyi durumda olduklarını belirten Basser, "Önceki maçlara göre daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Bu maç çıkışımızın devamı için çok önemli. Konyaspor maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
TAİWO: "ÖNEMLİ BİR MAÇ"
Yeşil beyazlıların tecrübeli ismi Taye Taiwo ise, "Evinde iyi oynayan ve etkili olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Bizim için önemli bir maç. en iyi şekilde sonuçlandırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Taiwo, takım elbise konusunda ise şunları söyledi:
"Bütün takım olarak ne kadar önemsediğimizi göstermek için böyle giyindik. Takımca iyi göründüğümüzü düşünüyorum."
MEŞALELERLE KARŞILANDI
Öte yandan Bursaspor'u konaklayacağı otel önünde Bursaspor'un üniversiteli taraftar grubu Ünitimsah meşalelerle karşıladı. Büyük sevgi gösterisinde bulunan yeşil beyazlı taraftarlar futbolculara yarınki maç öncesi tezahüratlarıyla moral verdi.