DEPLASMANDA oynadığı son dokuz karşılaşmadan 3 puanla dönemeyen Bursaspor, Pazar günü saat 19.00’da ligde kalma uğraşında olan Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak. Bursaspor Spor Toto Süper Lig’de bugün Kayseri Erciyesspor ile dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Ligden düşecek takımın kaderini belirleyecek takım olan Bursaspor’un hedefi bugün deplasman şanssızlığına son verebilmek.
LİGDE 1 KEZ YENİLDİ VAR
Bugüne dek 2 takım arasında yapılan Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Spor Toto 1'inci Lig ve özel olmak üzere iki takım 8 kez karşı karşıya geldi. 3 Süper Lig maçında Bursaspor rakibini 1 kez yenerken, 1 kez yenildi 4 gol atarken, kalesinde ise üç gol gördü. İki takım arasında oynanan maçlara bakıldığında ise Bursaspor 2, Kayseri Erciyesspor ise 4 galibiyet aldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 7 gol atıp kalesinde ise 11 gol gördü.
BURSASPOR’DA 6 EKSİK
Bursaspor’da sakatlıkları bulunan Civelli, Basser ile kart cezalısı olan Şamil, Serdar Aziz ve Volkan Şen ile U 17 Milli Takım ile birlikte Malta’da bulunan Enes Ünal Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.
ŞAHAN YÖNETECEK
Bursaspor’un Spor Toto Süper Lig'in 33’üncü haftasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda saat 19.00’da oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını, Adil Sinem ve Erdinç Sezertam, Mustafa Öğretmenoğlu ve Hüseyin Sabancı yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi ise Alpaslan Dedeş.

CE(FK/AÖ)