Bursa’dan Kasımpaşa maçı öncesi ayrılan Arjantinli Pablo Martin Batalla lehine kapalı kale arkası tribünündeki taraftarlar tezahürat yaptı. Ancak Maraton ve Kapalı Tribündeki Bursasporlu taraftarlar bu tezahüratı protesto ederek, "Her zaman her yerde en büyük Bursa’ diye bağırdı.
HÜSEYİN GÖÇEK’E TEPKİ
Fenerbahçe karşılaşmasında verdiği kararlarla Bursasporlu taraftarların eleştirilerine hedef olan Hüseyin Göçek’e Bursasporlu taraftarlar maç öncesinde yoğun protesto tezahüratında bulundular.
PİNTO AYLAR SONRA SAHADA
Bursaspor’un Şilili forveti Sebastian Pinto aylar sonra teknik direktör Daum tarafından maç kadrosuna alındı. Alman teknik direktör Şilili golcüyü ilk onbirde sahaya sürmesi dikkat çekti. Pinto Bursaspor formasıyla en son ligin ilk haftasındaki Eskişehirspor maçında görev yapmıştı.
ENES ÜNAL U19’DA OYNADIĞI İÇİN KADRODA YER ALMADI
Teknik direktör Daum’un maç kadrosuna almadığı genç santrfor Enes Ünal bu kez U 19 Takımında görev yaptı. Enes Ünal bu maçta attığı iki golle Bursaspor’u galibiyete taşıyan isim olarak dikkat çekti.
ÖĞRETMENLER HAFTASI PANKARTI
Bursaspor, Öğretmenler haftası nedeniyle Kasımpaşa karşılaşmasına Hazreti Ali’nin söylediği "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" yazılı pankartla çıktılar.