BU yıl 52'ncisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda, 4'üncü Tur mücadelesinde Bursaspor yarın PTT 1'inci Lig takımı Adana Demirspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bursaspor kafilesi, öğleden sonra Özlüce Tesisleri'nden karayolu ile Yenişehir Havaalanı'na, oradan Türk Hava Yolları özel uçağı ile Adana'ya geldi. Bursaspor kafilesi konaklayacakları otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.
BASSER: ZOR BİR MAÇ OLACAK
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Basser yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adana Demirspor maçının zorlu geçeceğini söyleyen Basser, "Zor bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz. Hatta Elazığspor'a oynadığımız karşılaşmadan bile daha zor olacağını düşünüyoruz. Çünkü kupa maçları böyledir. Ama biz elimizden geldiğince iyi bir peformans ortaya koyup Gençlerbirliği maçına güven götürmek istiyoruz" diye konuştu. 
"GÜVENİMİZİ İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ"
İnişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Ligin bu zamanına kadar olan bölümünde inişli çıkışlı grafiğimiz oldu ve güvenimizi tam kazanamadığımızı söyleyebilirim. Devamlı galibiyetler ve iyi sonuçlar alarak bu güvenimizi daha ileriye taşımak ve iyi bir performansa erişmek istiyoruz" dedi. 
"BENİ KİŞİSEL OLARAK İLGİLENDİRMİYOR"
Basser, Batalla ile ilgili yöneltilen soruya ise şu yanıtı verdi:
"Sonuçta beni kişisel olarak ilgilendiren bir mevzu olmadığı için çok fazla yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Ama Batalla benim arkadaşımdır. Böyle bir karar almanın kendisi ve herkes için doğru olacağını düşündü demek ki ve böyle bir karar aldı. Geri kalanı beni çok fazla ilgilendirmiyor.